Fire & Security Solutions
Knowledge, products and solutions

Yourizon is de service partner voor Huntsman.


Yourizon is voor het 3e jaar op rij de service organisatie voor Huntsman. Hierin zijn bestaande oudere systemen vervangen voor nieuwe versies van Galaxy Controle Systems en is ook de start gemaakt van een integrale applicatie voor beheer van alle gebruikers en HRM systemen middels API's. Hierin is Galaxy rechtstreeks betrokken met de IT-afdeling van Yourizon en Huntsman en waarin Lexxos de service op zich neemt in de verdere uitrol van nieuwe systemen.

Levens verrijken door innovatie.

Huntsman omarmt de ondernemersgeest van onze oprichter, Jon Huntsman, en zijn kernwaarden eerlijkheid, integriteit, respect en verantwoordelijkheid.

Al 50 jaar gebruiken onze medewerkers wetenschap en vindingrijkheid om innovaties te creëren die een cruciale rol spelen in het dagelijks leven van vele miljoenen mensen. Als mondiaal chemiebedrijf vormt het werk van Huntsman de bouwstenen voor talloze consumenten- en industriële producten die deel uitmaken van uw dagelijks leven. Onze medewerkers zijn verenigd rond een gemeenschappelijk doel: levens verrijken door innovatie