Fire & Security Solutions
Knowledge, products and solutions


ONZE DIENSTEN.

Ons dienstenpakket garandeert de veiligheid van uw medewerkers, eigendom en lading. Dit dienstenpakket is opgebouwd uit opnames van bestaande installaties, projecteringen, onderhoud, uitbreidingen en inbedrijfstellingen van door ons geleverde producten.

Leveringen van Autronica Producten.

Deze worden ten alle tijden geleverd met kennis van het product waarin de echtheid en herkomst wordt gegarandeerd. Bij Lexxos worden leveringen direct vanaf de Autronica fabriek in Trondheim aan u geleverd. 

Leveringen van Galaxy Systems toegangscontrole systemen.

Het GALAXY toegangscontrole systeem is een complete, Enterprise-class oplossing voor toegangscontrole en beveiligingsbeheer die ongeëvenaarde mogelijkheden biedt om te voldoen aan de vereisten van elk referentiebeheer, toegangscontrole of beveiligingssituatie. Met een gebruikersinterface die eenvoudig te bedienen is en systeemfuncties die in elke combinatie kunnen worden ingezet, past Galaxy gemakkelijk bij elke klant.  


  • autronica isems scherm
  • autronica foto apparatuur

Onderhoud en service. 

Door ons worden alle Autronica, Galaxy toegangscontrole- en Schrack Seconet systemen in onderhoud genomen. Vervangingen en uitbreidingen worden alleen op basis van project voor systeem levering aangenomen. Alle benodigde uren worden op basis van na-calculatie verrekend. WIJ stellen alleen direct door ons geleverde onderdelen in bedrijf of met een garantie vanaf Autronica, Galaxy Systems en Schrack Seconet Direct.

  • training
  • images6QTTF58U


Programmeringen 

Onze medewerkers zijn gecertificeerde Autronica, Galaxy Systems en Schrack Seconet engineers met de daarbij behorende certificaten.