Fire & Security Solutions
Knowledge, products and solutions

Autrosafe 4 systemen (AS 4).

AutroSafe 4 panelen

AutroSafe is ons high-end branddetectiesysteem voor grote en complexe gebouwen. Sinds de lancering in 1999 heeft het zijn unieke stabiliteit en betrouwbaarheid bewezen in meer dan 15.000 installaties wereldwijd, van hotels tot cruiseschepen tot boorplatforms.
AutroSafe 4 biedt geavanceerde functionaliteit voor een breed scala aan toepassingen. Het systeem is ontworpen om te voldoen aan alle eisen in het high-end segment van de onshore, maritieme en offshore markt, en is gecertificeerd volgens Marine Equipment Directive (MED) voor Wheel Marking, Construction Products Directive (CPD) voor CE-markering, beide eisen Naleving van EN 54-2 en 4 en goedkeuring van Factory Mutual (FM) volgens NFPA 72.

Betrouwbare communicatie is van het grootste belang voor uw veiligheid. Daarom hebben we AutroNet toegevoegd aan het AutroSafe-systeem, een innovatieve netwerkoplossing die de communicatie tussen panelen beveiligt. AutroNet zorgt voor een redundant en snel netwerk dat het bereik van het AutroSafe-systeem nog verder uitbreidt. Het systeem kan worden ingesteld in een ster- of ringnetwerk, afhankelijk van uw behoeften.

Er kunnen maximaal 64 systeemeenheden (panelen, controllers) worden aangesloten op het AutroNet. Het systeem heeft een grote capaciteit en het feit dat alle soorten luseenheden op dezelfde detectielus kunnen worden aangesloten, geeft een grote flexibiliteit. Het uploaden van configuratiegegevens of systeemsoftware naar het volledige systeem kan vanaf één enkel punt gebeuren. De USB-poort wordt gebruikt voor het downloaden van gegevens van een USB-geheugenstick.

Maximale capaciteit

 Panelen per systeem: 64
 Detectielus per paneel: 6/12 *
 Luseenheden per lus: 127 **
 Loop units per PowerLoop: 15 **
 Eenheden per AutroFieldBus: 31
 Alarmeenheden per lus: 40 **
 Luseenheden per paneel, ref. EN 54: 512
 Ethernet-poorten: 2
 RS232 / RS422 / RS485: 1
 AutroFieldBus-interface: 1
 USB-poort 1

* Max. 12 lussen per paneel / controller, waar
   6 kunnen in de kast worden geplaatst.
** Afhankelijk van kabelkeuze

AutroSafe_system_drawing
AutroSafe_system_drawing