Fire & Security Solutions
Knowledge, products and solutions

Garantie en vertrouwen!

Als FSS hebben wij het vertrouwen mogen ontvangen voor een langdurige samenwerking met Galaxy Control Systems. Galaxy Control Systems heeft voor vele jaren een complete toegangscontrole toepassing mogen leveren in Nederland aan diverse eindgebruikers. Om deze bestaande klanten kring verder te ondersteunen in het bestaande toegangscontrole systeem zorgt FSS voor juiste connectie in Klant en Service verlener voor geheel Nederland en daarbuiten. Leveringen op centrale apparatuur, kaartlezers en Prox keys (HID, MIFARE etc). 

Voor vragen mbt leveringen van systeem onderdelen in uitbreidingen, vervangen maar ook in Service bij storingen zijn wij bereikbaar via het contact formulier of middels ons mail adres; info@fssbv.com. Ook is het mogelijk om Trainingen op Software, onderhoud en installatie voor u te verzorgen. Dit kunt u als klant, installateur of als serivce bedrijf aanvragen.

Hieronder is de verklaring van Galaxy toegevoegd waarmee Galaxy Control Systems aangeeft u te blijven ondersteunen en geen nieuwe investeringen hoeft te doen voor een nieuwe installatie. Tevens kunt u de bestaande CE verklaringen opvragen van Galaxy Control Systemen. 

Galaxy verklaring
Galaxy verklaring