Fire & Security Solutions
Knowledge, products and solutions

Yourizon, connecting your business.

Dé aanbieder van gespecialiseerde ICT oplossingen & diensten.
Zoekt u een unieke ICT specialist die u ontzorgt? Yourizon is de enige organisatie die (Zorg)domotica, Communicatie technologie en Netwerk infrastructuren adviseert, levert, integreert en beheert.

Toegangscontrole, Gemak, veiligheid en kostenbesparing.

Sleutels en sleutelplannen zijn vertrouwd en bekend maar er zijn een aantal situaties te bedenken waar een toegangscontrolesysteem grote voordelen biedt.
Als er veel wisselingen zijn van medewerkers, cliënten of patiënten, dan wordt uitwisselen van sleutels al snel lastig en kostbaar. Elektronische tags kunnen op afstand worden vrijgegeven en geblokkeerd. Ook kan eenvoudig een aanpassing worden gemaakt in autorisatie niveau. Is het noodzakelijk dat een bepaalde categorie medewerkers de toegang tot een deur wordt ontzegd, dan kan dat met één druk op de knop. Voorheen was dat met traditionele sleutelsystemen tijdrovend en duur, in een dergelijk geval moesten cilinders in sloten worden vervangen om maar niet te spreken over gevaar en kosten als een medewerker een sleutel met een hoge autorisatie verliest. Een toegangscontrolesysteem lost dit probleem voor u op.
Een toegangscontrolesysteem communiceert draadloos, bekabeld of via een netwerk. Het systeem kan off- en online werken, zo is de beheerder altijd op de hoogte van wie, wanneer toegang heeft verkregen tot een bepaalde ruimte. Het zorgt voor overzichtelijkheid en bevordert de veiligheid.
Er zijn verschillende toegangscontrole systemen die afhankelijk van de situatie de beste oplossing bieden. Nieuwbouw, bestaande bouw, aanpassing van het deurslot of in het kozijn, maar ook wet- en regelgeving kunnen van invloed zijn. Bijvoorbeeld als een deur zich in de vluchtroute bevindt en door een brandmeldcentrale bij brand automatisch moet openen of sluiten.
Ook zijn er diverse mogelijkheden om een toegangscontrolesysteem te koppelen aan het zorgsysteem of domotica. Waardoor alleen na een zorgalarm de privé voordeur van een bewoner kan worden geopend door een zorgmedewerker om zo maar een voorbeeld te noemen.
Yourizon is expert in deze snel veranderende sector. Wij zetten persoonlijke aandacht en veiligheid voorop door op maat gemaakte oplossingen te bieden, iedere organisatie is immers uniek. Maak uw organisatie nog veiliger en efficiënter door gebruik te maken van een toegangscontrolesysteem.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Yourizon heeft en heeft u advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.