Fire & Security Solutions
Knowledge, products and solutions

Ons bedrijf.

Ons bedrijf onderscheidt zich in kennis en partnerschap in maritieme, offshore en land toepassingen voor brandveiligheid, toegepaste oplossing, roiginele nalevering van producten en service. 

FSS brandveiligheid oplossingen worden gebruikt in in veeleisende omgevingen zoals op schepen, offshore platformen, ziekenhuizen, instellingen voor langdurige zorg, de industrie, het onderwijs en overheidsinstellingen. Elke oplossing is individueel en heeft zijn specieke eigenschappen waar gecerificeerde kennis voor nopdig is. Wij zorgen ervoor dat uw betrouwbare, flexibele en schaalbare veiligheidssystemen maximaal garantie geven op brandveidligheid in uw werkproces en omgeving.

Onze Consultants.

Onze consultant onderscheidt zich in probleem herkenning, oplossing en kennis in toe te passen oplossingen welk is opgedaan bij diverse bedrijven. Deze kennis wordt voor u gebruikt om de best realiseerbare toepassing vorm te geven om uw personeel, eigendom en lading veilig te vervoeren.

Ons Service team

Elk geleverd product van onze partners zal desgewenst door ons zelf worden geinstalleerd, inbedrijfs gesteld en getest met de juiste trainingen,training en certificaten. Dit als enig gecertificeerd bedrijf in de Benelux voor Autronica Fire and Security systems en Raft blus systemen.