Fire & Security Solutions
Knowledge, products and solutions

Galaxy toegangscontrole systeem.

Het GALAXY toegangscontrole systeem is een complete, Enterprise-class oplossing voor toegangscontrole en beveiligingsbeheer die ongeëvenaarde mogelijkheden biedt om te voldoen aan de vereisten van elk referentiebeheer, toegangscontrole of beveiligingssituatie. Met een gebruikersinterface die eenvoudig te bedienen is en systeemfuncties die in elke combinatie kunnen worden ingezet, past Galaxy gemakkelijk bij elke klant. 

Flexibel • Schaalbaar • Complete oplossing: 

System Galaxy biedt een complete selectie van veelgevraagde functies die kunnen worden geïntegreerd met standaard- en opkomende technologieën. Met System Galaxy kunt u elke combinatie van functies implementeren; toegangscontrole, alarm- / gebeurtenisbewaking, inbraakdetectie, bewaking, liftcontrole, identificatie en identificatiebeheer, fotobeeldvorming en badging, tijdregistratie, bezoekersbeheer, rapportage en meer. 

Schaalbare architectuur: 

Of u nu een op zichzelf staand of gedistribueerd systeem nodig hebt, System Galaxy kan naar elke grootte worden geschaald, waardoor het ideaal is voor faciliteiten met één of meerdere locaties, externe locaties, campusinstellingen en multinationale organisaties. 

Flexibel platform: 

System Galaxy biedt een oplossing die geschikt is voor elke organisatie, inclusief zakelijke, commerciële, industriële overheid, gezondheidszorg, onderwijs, transport en meer.