Fire & Security Solutions
Knowledge, products and solutions

EPM is de partner in toegangscontrole voor Sevagram.

EPM is voor het 4e jaar op rij de service organisatie voor Sevagram. Hierin zijn bestaande oudere systemen vervangen voor nieuwe versies van Galaxy Controle Systems en is ook de start gemaakt van een integrale applicatie voor beheer van alle gebruikers en HRM systemen middels API's. Hierin is Galaxy rechtstreeks betrokken met de IT-afdeling van Sevagram en waarin EPM de service op zich neemt in de verdere uitrol van nieuwe systemen.

Over Sevagram, de zorg organisatie in Zuid Limburg.

  • Sevagram Zorgcentra: 22 zorgcentra in Maastricht, Heerlen en Heuvelland.
  • Sevagram Verzorgd wonen: beheert en verhuurt service appartementen/-woningen aanpalend aan de diverse zorgcentra van Sevagram.
  • Onze zorg- en dienstverlening varieert onder meer van verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, revalidatiezorg, Gasterie tot en met dagactiviteiten en palliatieve terminale zorg.
  • Sevagram heeft als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg het Planetree Mensgerichte Zorg certificaat voor 19 locaties. Daar zijn we trots op! Planetree-organisaties laten zien dat zij voortdurend bezig zijn om de zorg vóór en het welzijn ván cliënten of patiënten elke dag nog een beetje beter te maken.