Fire & Security Solutions
Knowledge, products and solutions

FSS EVENT 2024 in de Brabant hallen, een hernieuwde kennismaking met oude klanten.

Het waren fantastische dagen voor Galaxy systems tijdens het FSS event op 10 en 11 april in de Brabant hallen. De centrale vraag, hoe zouden de voormalige ASCOM klanten reageren op een directe markt benadering van GALAXY SYSTEMS in Nederland. Het antwoordt was eenvoudig.... Het werd als zeer positief ervaren mede daar ook nieuw getrainde personeelsleden van EPM, LEXXOS, Yourizon en HUNTSMAN nu zelf de regie in handen hebben met in totaal wel 14 kennis dragers in werkveld. Dat is wat de gebruikers van Galaxy systemen op zaten te wachten, een keuze in beheer en service en niet alleen 1 partij die al meer dan 6 jaar geen training op de modernste applicatie van Galaxy heeft gehad.

De kracht van een toegangscontrole systeem ligt niet in het alleen maar openen van een deur met een rapportage maar juist meer op de koppelingen die het kan maken met derden zoals HRM pakketen en werktijdregistratie systemen. Dit is waar Galaxy Systems GLOBAL leader is met meer dan 150000 actieve systemen in 84 landen. Naast een NATO goedkeuring op gebruik van deze systemen is het ook de leverancier aan bv Coca-Cola die hoge eisen stellen aan een Global te beheren platform. Dat zien we nu ook terug bij de systemen welke naar de laatste stand zijn ge-upgrade in applicatie en hardware.

Wat is het grootste gewin voor Galaxy Gebruiker? 

Het grootste gewin is dat de Galaxy gebruikers die TOT het einde van dit jaar 2024 nog een bestaand Ascom contract voor onderhoud en service hebben deze eindelijk kunnen overzetten naar een nieuwe Galaxy Partner.

Deze Galaxy Partners zijn getraind en hebben direct toegang tot voorraad van hardware en kunnen aanpassingen doen aan de beheer applicaties met bijbehorende registraties. ALLEEN geregistreerde Galaxy partners kunnen en mogen dat!

Hiermee zijn reeds 23 systemen in Nederland weer in de laatste stand voorzien van de juiste beschermingen bied op software niveau in op uw bedrijfsnetwerk.